Окупанти п'ять разів порушили "тишу", втрат немає

Автор
Окупанти п'ять разів порушили "тишу", втрат немає

24 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.

Збройні формування Російської Федерації за минулу добу п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: поблизу Мар’їнки – з ручного протитанкового гранатомета, а також з великокаліберного кулемета та стрілецької зброї; неподалік Пісків – з автоматичного станкового гранатомета та стрілецької зброї; у районі Талаківки – з міномета калібру 82 мм ворог випустив 10 мін, а також вів вогонь з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

ООС: під обстріл мінометів потрапили захисники Талаківки

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли по позиціях українських захисників, а саме: біля Новотошківського – з міномета калібру 120 мм - 10 мін; у районі населеного пункту Шуми – з 82-мм міномета, ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

Із початком цієї доби російські окупаційні війська з 82-мм міномета випустили п'ять мін по захисниках Талаківки.

За поточну добу втрат із боку Об'єднаних сил немає.