Чоловік підпалив себе біля Офісу президента (Відео)

Автор
Чоловік підпалив себе біля Офісу президента (Відео)

Чоловік підпалив себе біля Офісу Зеленського через проблеми з виділенням землі.

У середу вдень перед будівлею Офісу президента України Володимира Зеленського намагався вчинити акт самоспалення чоловік.

У середу в Києві біля Офісу президента відбуваються дві акції протестів: медиків і жителів однієї з громад. На відео з акції, розміщеному в соцмережах, видно, що чоловік був охоплений полум'ям і люди, які перебували поруч, погасили вогонь підручними засобами, зокрема одягом і прапорами, які вони принесли з собою на акції.

Згодом чоловік, який представився Олександром Бурлаковим із Сумської області, розповів, що не має стосунку до акцій протесту, які відбуваються, а зробив це для того, щоб привернути увагу до своєї проблеми. За його словами, він вже не перший день приходить до ОПУ і намагається вирішити виниклі із земельним питанням проблеми, але влада його не чує. Зокрема, за його словами, чиновники не дали розпаювати землю.

Чоловікові надали невідкладну медичну допомогу, покривши уражені ділянки - руки і обличчя - лікарськими протиопіковими та знеболювальними засобами, після чого його доставили до карети швидкої, що чергує на мітингу, яка повезла його до медзакладу.

У поліції вже відреагували на подію.

В Києві під час руху загорівся автобус

Біля Офісу президента в середу відбувається декілька нечисленних мітингів, зокрема тут перебуває понад сотня медиків, які зібралися на акцію проти ліквідації лікарень і урізання зарплат.