В Одесі квартирний злодій відкрив стрілянину, є поранений

Автор
В Одесі квартирний злодій відкрив стрілянину, є поранений

Поліцейські вживають заходів із встановлення його місця перебування і притягнення до відповідальності за скоєний злочин.

В Одесі поліція розслідує обставини стрілянини та поранення чоловіка у під'їзді багатоповерхівки. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Одеської області.

“Підозріла поведінка невідомого у під’їзді житлового будинку викликала сумнів у мешканця багатоповерхівки. На зауваження чоловіка гість відреагував агресивно, вистріливши у його бік з невідомої зброї та втік із місця події”, - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, одесита з травматичними поранення ніг було доставлено до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Постраждалий повідомив про подію до поліції.

Суд арештував учасників сутичок у Жмеринській міськраді

Особу зловмисника вже встановили. Його дії кваліфіковані за ознаками ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За словами очевидців, які також повідомили про подію в соцмережах, один з мешканців житлового комплексу «Диво-місто» на вулиці Середньофонтанській, 19/б помітив, що невідомий смикає за ручки вхідних дверей на різних поверхах будинку. Він попросив пояснити свою поведінку. Зловмисник, що, ймовірно, є квартирним злодієм, дістав пістолет і зробив сім пострілів у напрямку мешканця будинку, поранивши його чотирма кулями.