Сотні тисяч гривень: на хабарі затримано голову ОТГ

Автор
Сотні тисяч гривень: на хабарі затримано голову ОТГ

На хабарі в 250 тисяч гривень викрито голову однієї з тергромад Запоріжжя.

Правоохоронці Запорізької області викрили голову однієї з територіальних громад при отриманні 250 тис. грн неправомірної вигоди, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"3 березня, слідчі слідчого управління ГУНП в Запорізькій області та оперативники управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області, в м.Запоріжжя викрили підозрюваного у хабарництві", - йдеться в повідомленні на сайті міністерства у вівторок.

За інформацією правоохоронців, заступник однієї з об'єднаних територіальних громад регіону вимагав від представника місцевої комерційної структури 1 млн грн за сприяння у вирішенні питання про виділення земельної ділянки. Правоохоронці затримали чиновника під час отримання чергової частини суми неправомірної вигоди в розмірі 250 тис. грн.

Фігурант затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на збір і фіксацію доказів.

У Києві почали випускати студентські e-квитки

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Триває досудове розслідування.