Двох поліцейських затримали за підозрою у зґвалтуванні жінки на Київщині

Автор
606
Двох поліцейських затримали за підозрою у зґвалтуванні жінки на Київщині

Керівництво Нацполіції вирішило розформувати Кагарлицький відділ поліції після зґвалтування жінки двома поліцейськими.

У Київській області розформують Кагарлицький відділ поліції через підозру зґвалтування жінки двома поліцейськими.

Як ідеться у повідомленні на сайті Національної поліції, 24 травня до поліції надійшла інформація про те, що до місцевої лікарні звернулася жінка 1994 року народження із заявою про побиття та зґвалтування. З її слів, до цього причетні співробітники поліції.

Вказане повідомлення почали відпрацьовувати співробітники департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Першочергова перевірка підтвердила причетність поліцейських до побиття і зґвалтування жінки, яку напередодні доставляли у відділ поліції для надання пояснень з приводу крадіжок майна.

Двох співробітників Кагарлицького відділу поліції було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

На Київщині дозволили роботу дитячих садків

Вся інформація передана до Державного бюро розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ст. 152 Кримінального кодексу України.

Голова Національної поліції Ігор Клименко звільнив поліцейських, які підозрюються у скоєнні злочину, відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділу і прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу Кагарлицького відділу поліції.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Одесі правоохоронці перевіряють інформацію про зґвалтування поліцейським неповнолітньої.