Через КПВВ "Станиця Луганська" лінію розмежування перетнули 120 людей

Автор
Через КПВВ "Станиця Луганська" лінію розмежування перетнули 120 людей

На Донбасі, де сьогодні частково відновлений пропуск громадян через КПВВ "Станиця Луганська", лінію розмежування в обидві сторони перетнули 120 осіб, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У штабі ООС зазначають, що в районі проведення ООС 10 червня частково відновлено пропуск осіб та транспортних засобів на двох українських КПВВ: "Мар'їнка" і "Станиця Луганська". Перетин лінії розмежування кілька днів поспіль блокують представники російської окупаційної адміністрації.

"З 7.00 до 13.00 здійснювався пропуск людей з тимчасово непідконтрольної уряду України частини Донбасу, а з 13.00 до 17.00 - у зворотному напрямку. За цей час в обидві сторони лінію розмежування перетнули 120 громадян: 90 на підконтрольну уряду України територію і 30 у зворотному напрямку", - зазначили в штабі ООС.

Також у штабі ООС підкреслили, що російські найманці на Донбасі блокують роботу КПВВ "Мар'їнка" в Донецькій області.

"Українські прикордонники сьогодні пропустили в сторону тимчасово окупованої території одну людину на автомобілі, яка через кілька годин повернулася назад, оскільки отримала відмову від озброєних найманців", - підсумували в штабі ООС.