Вийшло сонце і на Закарпатті розквітли лавандові поля

Автор
777
Вийшло сонце і на Закарпатті розквітли лавандові поля

Поблизу міста Перечин Закарпатської області розпочалося масове цвітіння лаванди. Побувати на фіолетових полях, влаштувати фотосесії серед квітів та дегустації продукції з лаванди туристів запросило фермерське господарство "Лавандова гора" на своїй сторінці в Facebook.

"Дозволяється гарно, культурно проводити час, насолоджуватися цвітінням лаванди, отримувати позитив та незабутні емоції, а також безкоштовно продегустувати нашу продукцію", – сказано у повідомленні.

Загальна площа полів, засіяних не лише лавандою, – 78 гектарів.

На офіційному сайті господарства серед його продукції вказано лавандовий конфітюр, лавандовий сироп, лавандовий сир, набори приправ, солодощі, лавандовий чай тощо.

Без обемежень: Туреччина чекає українських туристів з 1-го липня

Зазначається, що відвідування "Лавандової гори" можливе лише за попереднім бронюванням. Квиток коштує 100 гривень з особи за годину перебування для груп від 5 осіб (якщо група менше 5 людей – вартість 500 гривень), за умови фотографування лише власними телефонами. Професійні фотосесії для груп до 5 осіб коштують 950 гривень за годину. Дегустація продукції включена у вартість квитка.