На Вінничині другу добу поспіль шукають неповнолітню

Автор
560
На Вінничині другу добу поспіль шукають неповнолітню

Другу добу поспіль тривають пошуки дівчини, яка зникла 17 липня в селі Олександрівка Вінницького району. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Так, відомо, що неповнолітня пасла худобу на околиці села Олександрівка разом з мамою та близько 16 години пішла по воду і зникла. До поліції мама зниклої звернулась близько 2 години ночі. До того часу дівчину шукала сама з допомогою місцевих жителів.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Остроглядова, для пошуків неповнолітньої задіяні усі розшукові та оперативні можливості. Особовий склад поліції Вінницького районного відділення поліції та суміжних районів залучений до прочісування територій.

В Одесі три спроби підняти танкер Delfi завершилися невдало

Поліції допомагають бійці Національної гвардії України, рятувальники, місцева громада. Перевіряються водойми, криниці, лісові масиви, проводиться подвірний обхід та опитування місцевих мешканців.

Як повідомлялося, на Луганщині з районної лікарні втекла 14-річна дівчина. Її знайшли біля місцевої річки, наразі з нею працюють психологи.