Поради психолога, в чому секрет успішних стосунків

Автор
Поради психолога, в чому секрет успішних стосунків

Кількість сантиметрів та наявність одягу - назвали секрети щасливих стосунків

Науковці з Університету Гартфордшира у Великобританії знайшли секрет, який допомагає закоханим довше почуватися щасливими у стосунках. І це не про терпіння та витримку.

Учені провели опитування серед тисячі пар. З'ясовували, у якій позі закохані сплять найчастіше та наскільки вони відчувають себе щасливими у цих відносинах, пише Радіо Люкс.

86% респондентів, які сплять поруч зі своїм партнером на відстані не більше 5 см, вважають свої стосунки гармонійними та справді щасливими. Люди, що ніжаться разом з коханими на відстані більше 50 сантиметрів, назвали свої відносини задовільними.

Дослідження також показало, що спати голяка - це не тільки зручно та корисно для організму, але й позитивно впливає на стосунки. Партнери, які лягають спати без одягу, довше зберігають одне до одного пристрасть та кохання. Хоч бувають виключення.

Великобританія хоче розпочати донарство сперми чоловіка після його смерті

Щоб досягти щасливих стосунків в сімейному житті, потрібно довіряти, проводити разом час та досягати вершин. Якщо відкритися перед людиною, вона також це зробить. Чим більше знаєте один про одного - тим міцніший буде союз. Не варто розповідати про минулі стосунки.