У Києві презентували книгу Тетяни Цой "Мені байдуже, що люди скажуть"

Автор
У Києві презентували книгу Тетяни Цой "Мені байдуже, що люди скажуть"

У Києві напередодні Дня Соборності України презентували повість Тетяни Цой "Мені байдуже, що люди скажуть".

У Києві напередодні Дня Соборності України презентували повість про жіночі долі пересічних українок в буремному ХХ ст. Автор – киянка Тетяна Цой, видавництво Білка, підтримка - Геннадій Виходцев і ГК Фокстрот

Низка книжних новинок прикрасила початок 2020 року. Передпоказ повісті Тетяни Цой "Мені байдуже, що люди скажуть" відбувся в центральному офісі компанії, де Тетяна працює корпоративним секретарем.

У книзі йдеться про долю трьох поколінь українських жінок, які стали свідками революції, розкуркулення, двох світових війн та совєтизації українського села у ХХ столітті. Як говорить сама Тетяна Цой - це книга про самоідентифікацію нашого народу. Про четверту українку – Україну. Це історико-документальна повість, сюжет якої базується на реальних подіях з життя родини авторки.

"Слуга народу" готова підтримати відставку Гончарука

"Повість розмовляє з кожним з нас мовою його роду, його коріння. Нагадує, що де б ти не був, і що б ти не робив, ти завжди залишаєшся українцем", сказала на презентації книги Тетяни Цой її видавниця Ірина Білоцерківська.

Презентація відбулася у теплій, дружній атмосфері. Розповідь авторки про книгу супроводжувалася світлинами людей, які стали прообразами героїв повісті. Колеги, давні друзі авторки з радістю ділилися враженнями, а дехто з колег привітав Тетяну українською піснею.

Зеленський привітав українців з Днем соборності

Наступна презентація книги Тетяни Цой відбулася у Центральній бібліотеці імені Тараса Шевченка у Києві 16 січня. Наразі планується виїзд авторки 13 лютого на презентацію повісті "Мені байдуже, що люди скажуть" до м. Рівного.