Укрпошта розвіяла міфи про посилки з Китаю

Автор
828
Укрпошта розвіяла міфи про посилки з Китаю

Укрпошта запевняє, що посилки з Китаю можна забирати без захисних костюмів.

Укрпошта запевнила, що для того, аби забрати з їхнього відділення посилки з Китаю, не потрібно приходити зі спеціальним захистом. Жарти про це протягом останнього тижня поширюються у соціальних мережах.

Відповідне повідомлення Укрпошта опублікувала у своєму фейсбуці, прикріпивши до посту аналогічне повідомлення ексміністерки охорони здоров'я Уляни Супрун.

На Укрпошті також запевнили, що доставка посилок у Китай та з Китаю продовжує здійснюватися цілком звично, у штатному режимі.

"Зараз Укрпошта співпрацює з 12 авіакомпаніями, які забезпечують повноцінну доставку всіх відправлень як на імпорт, так і на експорт. Усе під контролем",– запевнили у компанії.

Що жартівники з цього приводу пишуть у соцмережах

Щойно з'явилися перші повідомлення про небезпечний коронавірус у Китаї, як жартівники одразу ж взялися жартувати про посилки, які приходять з "Піднебесної".

Що кажуть лікарі про стан пацієнта, який прибув із Китаю?

Причиною для цього найперше став доволі популярний ресурс AliExpress, яким дуже часто користуються, зокрема, і в Україні. Тож за останній тиждень жарти про посилки з Китаю заполонили Інтернет.