Компанія "КІМ-трейдинг" повідомляють про розповсюдження недостовірної інформації

Автор
Компанія "КІМ-трейдинг" повідомляють про розповсюдження недостовірної інформації

Торгова енергетична компанія України та “КІМ-трейдинг” повідомляють про розповсюдження недостовірної інформації.

Торгова енергетична компанія України та компанія "КІМ-трейдинг" повідомляють про розповсюдження недостовірної інформації, про це йдеться в їх спільній заяві оприлюдненій у понеділок.

"Протягом останніх тижнів, наші компанії стали фігурувати в журналістських матеріалах. Нажаль, перед підготовкою публікацій окремі редакції не звернулись за роз’ясненням/коментарем, внаслідок медіа розповсюджують недостовірну інформацію щодо роботи наших компаній", - йдеться в заяві.

В документі наголошується, що компанія ТЕКУ надає послуги виключно у сфері перевезення небезпечних вантажів, серед яких переважно паливо. Компанія ніколи не займалась і не планує займатись продажом, або виготовленням пального.

Епіфаній звинувачує Російську православну церкву в тиску на помісні церкви

"Операції купівлі-продажу палива відбуваються виключно для внутрішніх потреб компанії ТЕКУ. Компанія ніколи не отримувала кошти за продаж пального, що підтверджується відповідними документами. Наші компанії мають багаторічну історію роботи на паливному ринку, працюючи в межах законодавства і своєчасно сплачують всі податкові зобов’язання, що також підтверджується документально", - повідомляють у компанії.

Компанія "Кім-трейдинг" є постачальником середньої ланки, що займається дрібно-оптовими поставками палива переважно для корпоративних клієнтів від великих постачальників.

У організаії наголошують, що всі бенефіціари наших компаній є самодостатніми бізнесменами з багаторічним досвідом роботи на ринку. Наша робота на сьогоднішній день не пов’язана та відповідно не залежить від будь-якої публічної особи. "Ми можемо констатувати той факт, що і ТЕКУ і Кім-трейдинг були серед фігурантів кримінального провадження. Однак просимо звернути увагу, що з моменту його відкриття від 18 січня 2018 пройшло вже досить багато часу, а справа досі не передана до суду", - наголошують представники ТЕКУ та Кім-трейдингу.

"В кримінальному провадженні за участі нашої компанії немає жодного факту, який би свідчив про скоєння злочину зі сторони нашої компанії, або наших контрагентів. Загалом у ситуації, що склалась, ми вбачаємо спробу певних учасників ринку вплинути на бізнес-процеси ряду компаній паливної галузі за допомогою методів недобросовісної конкуренції, зокрема розповсюдження викривлених, або неправдивих даних у медіа", - підкреслюють представники компаній.