На Дніпропетровщині побудують і відремонтують понад 100 соцоб'єктів

Автор
На Дніпропетровщині побудують і відремонтують понад 100 соцоб'єктів

У Дніпропетровській області заплановано оновлення 21 школи, зокрема, у Волоському, Петропавлівці, Покровському, Лихівці, Томаківці.

Цього року на території Дніпропетровської області побудують та реконструюють понад 100 шкіл, дитячих садків, лікарень, стадіонів, будинків для дітей-сиріт, повідомив голова ОДА Олександр Бондаренко. 

"Із березня в Україні розпочнеться масштабний державний проект "Велике будівництво". На соціальних об'єктах у всіх областях розгорнуться будмайданчики - оновлять школи, садки, стадіони. В лідерах - Дніпропетровська область. Ми будуватимемо і реконструюватимемо найбільші об'єкти - понад 100. Ремонтники працюватимуть і на автодорогах у різних куточках області", - зазначив Бондаренко на нараді в Києві під головуванням президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Так, у Дніпропетровській області заплановано оновлення 21 школи, зокрема, у Волоському, Петропавлівці, Покровському, Лихівці, Томаківці.

Шквалистий вітер: у половині областей люди залишились без світла

Крім того, роботи розгорнуться у 10 дитсадках, серед них - Миколаївський, Покровський, Іларіонівський, Павлопольський, Чоколівський. Також відремонтують сім стадіонів. 

"Ремонтники працюватимуть у 57 медзакладах, побудують сім будинків для дітей-сиріт", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що загалом у 2020 році в області відремонтують майже 250 км доріг всіх форм власності. Головний інфраструктурний пріоритет держави - будівництво Решетилівської траси, яка безпосередньо з'єднає м. Дніпро з Києвом.