"Тут дуже красиве місце": Зеленський виступив в Нових Санжарах (Відео)

Автор
"Тут дуже красиве місце": Зеленський виступив в Нових Санжарах (Відео)

Глава української держави впевнений, що евакуйовані запам’ятають Нові Санжари на все життя.

Президент Володимир Зеленський привітав евакуйованих із Уханя українських й іноземних громадян із завершенням обсервації та висловив задоволення відсутністю серед них жодного випадку коронавірусу.

Про це глава держави заявив під час виступу в медцентрі Національної гвардії у Нових Санжарах.

 "Я думаю, що ви запам’ятаєте Нові Санжари на все життя, і повертайтеся сюди відпочивати, тут дуже красиве місце", - звернувся Президент до евакуйованих громадян.

Зеленський висловив вдячність журналістам, які також були в обсервації, всій групі швидкого реагування, які брали участь в евакуації, ДСНС, голові ОДА, лікарям, МОЗ, у тому числі ексміністру Зоряні Скалецькій, а також місцевій адміністрації й населенню.

“Було штучне блокування, ну, там, вже розберуться правоохоронні органи з цим питанням. Але я впевнений, що тут більшість, майже всі місцеві люди, розуміють, що до них приїхали їх українці, і думаю, багато людей зустрічає і сьогодні раді, що ви виписуєтеся здорові. Я в цілому дуже радий, що саме тут не було жодного випадку коронавірусу”, - підкреслив глава держави.

В РНБО готові протидіяти уханьскому коронавірусу

Водночас, Президент пообіцяв доправити всіх громадян, які перебували в обсервації, додому.

Він також вручив подарунки дітям, які пройшли обсервацію: хлопчикам — м’ячі, дівчаткам — м’які іграшки, та годинник одному з евакуйованих громадян Євгену, який саме сьогодні відзначає день народження.