Волошин побуде в ізоляції до отримання результатів тестів на коронавірус

Автор
Волошин побуде в ізоляції до отримання результатів тестів на коронавірус

Нардеп Волошин побуде вдома до наступного четверга.

Народний депутат фракції "Опозиційна платформа - За життя" Олег Волошин повідомив, що залишиться в ізоляції до отримання результатів експрес-тестів на коронавірус. 

"Результати експрес-тестів щодо всіх вірусів респіраторної групи негативні. В Україні поки що немає експрес-тестів саме на коронавірус, тому, щоб відповідно до рекомендацій ВООЗ уникнути будь-яких ризиків виявитися носієм, побуду вдома до наступного четверга, коли закінчиться 14 днів після мого 30-хвилинного спілкування з паном Райтцером. Якщо результати аналізів узятих у мене мазків будуть раніше - значить, буду вільною людиною раніше", - написав нардеп на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Волошин 27 лютого зустрівся з депутатом Національної асамблеї Франції Жан-Люком Райтцером, якого пізніше госпіталізували до реанімації з коронавірусом.

в Україні запрацював Telegram-канал про коронавірус 

"Шановному депутату Національної асамблеї Франції Жан-Люку Райтцеру 68 років. Нещодавно він переніс операцію. Не потрібно бути інфекціоністом, щоб розуміти, що ми з ним в абсолютно різних групах ризику. На момент нашої розмови жодних симптомів (кашлю, нежитю) в нього не було", - зазначив нардеп.