В українській армії - пів сотні хворих на коронавірус

Автор
524
В українській армії - пів сотні хворих на коронавірус

За минулу добу у Збройних силах України зареєстровано шість нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це повідомляє у Facebook Командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 07.00 23 травня у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 50 осіб. Загалом за час пандемії одужали 89 осіб та 2 летальних випадки. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебувають 255 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби, – 23 особи. За минулу добу зареєстровано шість нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, шість військовослужбовців (Рівненська область – 3 особи, Закарпатська, Волинська та Чернівецька область – по 1 особі) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Командування Медичних сил ЗСУ закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Степанов назвав правила роботи дитсадків

Як повідомляв Укрінформ, станом на 9:00 23 травня в Україні 20 580 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 605 летальних, 6929 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 432 нові випадки.