Арахамія розпалив мережу повідомленням про стеження

Автор
Арахамія розпалив мережу повідомленням про стеження

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає, що за ним можливо стежать, про що він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За кілька годин після публікації повідомлення, запис набрала більше тисячі коментарів.

Багато коментаторів вказали на схожість пристрої з датчиком тиску шин, інші відзначили, що пристрій виявився занадто чистим.

"Арка брудна, предмет ідеально чистий. Хоч би в пилу покатали для правдоподібності. Ну і датчик тиску шин."

"Вчасно датчик спрацював, прям екстрасенс, навіть слідів запиленості немає."

"Наступного разу брудом забруднити, буде правдоподібною."

"Це інвестори відстежують, де можна зустрітися і про багатомільярдні інвестиції в Україну питання повирішувати."

Також в коментарях відзначився колишній нардеп "Слуги народу" Гео Лерос.

СК (тимчасову слідчу комісію, - ред.) Потрібно, терміново", - написав Лерос.

Також свою думку висловив і екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Ніколи не думав, що в епоху дигіталізації і держави в смартфоні ще потрібно кидати трекер на авто. Телефон розповість про свого власника більше, ніж він сам знає. Але, добре, що помітили. Якщо Зеленський візьме під свій контроль - все швидко з'ясують. або не з'ясують, якщо це поставили на прохання Зеленського ", - написав Омелян.

У свою чергу Київська міська прокуратура повідомила, що за фактом виявлення пристрою відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 182 (Незаконне збирання, зберігання, використання конфіденційної інформації про особу, порушення недоторканності особистого життя).

"Наразі слідчими поліції Києва під процесуальним керівництвом прокурорів Київської місцевої прокуратури N 6 встановлюються обставини цієї події. За результатами експертизи щодо знайденого предмета буде визначено остаточну кваліфікація і подальша підслідність кримінального провадження", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, 24 жовтня, офіційний акаунт президента України Володимира Зеленського в Instagram виявився недоступним для користувачів.