Зеленський доручив змінити глав СБУ в трьох областях України

Автор
Зеленський доручив змінити глав СБУ в трьох областях України

Володимир Зеленський розпорядився змінити глав СБУ в Рівненській, Волинській та Житомирській областях, 9 глав райвідділів поліції в цих областях.

Президент України Володимир Зеленський доручив т.в.о. голови Служби безпеки України Івану Баканову змінити глав відомств в Рівненській, Волинській та Житомирській областях, а голові Національної поліції Сергію Князеву - 9 голів районних відділів поліції в даних областях.

"Будь ласка, змініть глав Служби безпеки України в трьох областях: Рівненська, Волинська та Житомирська", - доручив президент керівнику СБУ Баканову під час робочої поїздки в Житомирську область в понеділок.

Також президент доручив голові Нацполіціі Князеву звільнити керівників райвідділів Нацполіціі в Рокитнівському, Дубровицькому, Володимерецькому, Зарічненському та Сарненському районах Рівненської області, в Олевському і Овруцькому районах Житомирської області, в Ратнівському та Любашівському районах Волинської області.

Партія "Слуга Народу" поки не веде переговорів про коаліцію з "Голосом"

Як повідомлялося раніше, Президент України Володимир Зеленський порекомендував написати заяви про звільнення керівників Головного управління Національної поліції і УСБУ в Житомирській області через ситуацію з нелегальним видобутком бурштину.