Шоумен Сивохо заявив, що його призначили радником секретаря РНБО

Автор
Шоумен Сивохо заявив, що його призначили радником секретаря РНБО

Поуищо в РНБО дану інформацію не підтверджують, про те і не спростовують.

Шоумен Сергій Сивохо заявив, що його призначили радником секретаря Ради національної безпеки і оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Про це він написав у своєму Facebook, опублікувавши фото відповідного посвідчення.

"Починаю тиждень на новій посаді: радник секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Для мене це велика відповідальність! Планів неймовірна кількість! Попереду багато складної і важливої роботи. Дуже сподіваюся на вашу підтримку. Не підведу!" - зазначив він.

Сергій Сивохо - відомий український шоумен, телеведучий, актор і співак, у минулому гравець КВК.

Народився в лютому 1969 року в Донецьку. Закінчив Донецький політехнічний інститут за фахом інженер-металург. Пізніше отримав другу вищу освіту - економіст-юрисконсульт.

Під час навчання в Донецькому політехнічному інституті почав грати в КВК (команда ДПІ).

З 1991 року почав зніматися в кіно, дебютувавши в картинах "Капітан Крокус" і "Імітатор".

Працював також телеведучим, вів програми: "Раз на тиждень", "БІС", "Шоу довгоносиків", "Як стати зіркою!", "Школа виживання Сергія Сивохи", "Барабани Долі", "Прихована камера", "Моя хата скраю", "Вирваний з натовпу"(Інтер).

Був капітаном команди "Інтер" в українській версії "Що? Де? Коли? ". Член журі в шоу "Ліга Сміху". З 2011 року став креативним продюсером програми «Велика різниця по-українськи».

На виборах-2019 балотувався до Верховної Ради по мажоритарному округу № 49 Донецької області від партії "Слуга народу", але програв кандидату від "Опозиційною платформи - За життя" Валерію Гнатенку.