Пристайко: Щодо моєї можливої відставки, я - професійний дипломат

Автор
Пристайко: Щодо моєї можливої відставки, я - професійний дипломат

Пристайко вважає, що розмови про його можливу відставку сьогодні безпідставні.

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко вважає, що розмови про його можливу відставку на сьогодні не мають підстав, і зазначає, що таке рішення може прийняти тільки президент України Володимир Зеленський.

"Щодо моєї можливої відставки, я - професійний дипломат, я був у різних країнах, працював, змінював роботу. І моя домовленість із президентом Зеленським була від самого початку, що ми працюємо доти, доки я можу бути корисний. Тут немає жодних проблем, якщо хтось змінює, то це має бути президент Зеленський", - сказав він у четвер на брифінгу з міністром закордонних справ Данії Єппе Кофодом, відповідаючи на запитання журналіста.

"Розмови про те, що хтось десь щось хоче змінити, я вважаю, що вони на сьогодні не мають під собою жодних підстав ... Принаймні, я і президент Зеленський про це не говорили", - додав він.

Кабмін може припинити використання поштових і кур'єрських перевезень тютюна

Пристайко також жартома зазначив, що навіть знає можливі кандидатури на свою заміну. "Наприклад, мій друг (глава МЗС Данії Єппе Кофод - ІФ) був би прекрасним міністром закордонних справ України", - сказав він.