Медведчук: Усі мирні пропозиції потрібно обговорювати із Донецьком і Луганськом

Автор
Медведчук: Усі мирні пропозиції потрібно обговорювати із Донецьком і Луганськом

Будь-які пропозиції, спрямовані на мирне врегулювання на сході України, є позитивними, але отрібна згода як мінімум тих людей на неконтрольованій території.

Будь-які пропозиції, спрямовані на мирне врегулювання на сході України, є позитивними, але лише за умови, якщо вони знаходять відгук у тих, від кого залежить їх реалізація, заявив голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя", народний депутат Віктор Медведчук, коментуючи озвучену раніше ідею про спільне патрулювання українсько-російського кордону. 

Як повідомляється на офіційному сайті партії "Опозиційна платформа - За життя" у вівторок, відповідаючи на запитання журналістів про те, наскільки така ідея реалістична, Медведчук відповів: "Для цього потрібна згода як мінімум тих людей, які здійснюють це на неконтрольованій території".

На думку політика, будь-які пропозиції мають обговорюватися з представниками Донецька й Луганська. 

Правоохоронці перекрили канал контрафактних сигарет, що постачали з окупованого Донбасу (Відео)

Тому, зазначив Медведчук, "вже пролунала заява прес-служби Кремля про те, що, напевно, все може бути, але для цього потрібен діалог із Донецьком і Луганськом". А поки що це чергове гасло, спрямоване на формування нових ідей, це черговий відхід від реалізації Мінських угод, де прописано все, що необхідно для миру на Донбасі, переконаний парламентарій.