Нардеп Бужанський не встав під час хвилини мовчання

Автор
536
Нардеп Бужанський не встав під час хвилини мовчання

Зі своїх місць підвелися усі народні депутати, окрім Бужанського.

Нардеп від "Слуги народу" Максим Бужанський на засіданні Верховної Ради відмовився вшановувати пам’ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання.

Відповідне відео на своїй сторінці у Facebook оприлюднив журналіст Андрій Дзиндзя.

Як видно на ролику, у парламентській залі була оголошена хвилина мовчання для вшанування Героїв Небесної Сотні. Зі своїх місць підвелися усі народні депутати, окрім Бужанського, який демонстративно залишився сидіти.

"Максим Бужанський відмовився вшановувати пам’ять хвилиною мовчання загиблих на Майдані...", – йдеться в опису до відео.

Нагадаємо, з часу свого перебування у статусі нардепа Бужанський відзначився декількома скандалами. Зокрема, 18 серпня 2019 року Максим Бужанський у своєму Telegram-каналі написав, що вважає журналістку "Нового времени" Ольгу Духнич "тупою вівцею з одіозного ЗМІ" через її висловлювання щодо його любові до СРСР і ностальгії за часами Януковича.

ВР обговорить загострення на Донбасі в закритому режимі

Пізніше у партії засудили слова депутата і водночас назвали таку реакцію зрозумілою через оціночні судження представників ЗМІ.

25 вересня Бужанський обізвав жителів Дніпра "інфантильними довбо**бами".

А 10 грудня Бужанський повідомив, що вніс до парламенту законопроект про визнання закону про функціонування української мови як державної таким, що втратив чинність.