Гончарук: Цирку в парламенті не буде

Автор
Гончарук: Цирку в парламенті не буде

Депутат від "Опозиційної платформи - За життя" запитав Гончарука, чи має право керувати Кабінетом міністрів "повний профан в економіці".

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявляє, що "цирку в парламенті не буде".

Про це він сказав під час виступу в парламенті.

Депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Олександр Качний запитав Гончарука, чи має право керувати Кабінетом міністрів "повний профан в економіці, навіть якщо міністерство очолює людина, яка називає себе дебілом".

Гончарук: Події у Нових Санжарах - це наслідок інформаційної війни 

"Друге питання - звіт вам готувала приватна фірма за 84 тисячі бюджетних грошей. Один з пунктів, за який заплатила наша українська людина, кожен зі свого гаманця, - це підготовка слайдів і тезисів для вашого виступу. Питання: де слайди і чи задоволені ви тезисами?" - додав Качний.

На це Гончарук відповів, що розуміє, чому "такий рівень дискусії в парламенті призвів нашу країну до жахливого стану, в якому ми зараз є".

"Ви зараз переходите на особисті образи, які були маніпуляціями витягнуті з прослуховування найвищих посадових осіб держави, що є фактично злочином. І зараз намагаєтеся створити картинку для наших, в тому числі північних сусідів, для того, щоб показати, що замість того, щоб працювати і фахово дискутувати в парламенті, у нас відбувається цирк. Цирку в парламенті не буде, пане Качний", - сказав голова уряду.