Порошенко висловив свою думку щодо Зеленського та його команди

Автор
582
Порошенко висловив свою думку щодо Зеленського та його команди

Зеленський і його команда не впоралися з жодною з криз, які відбуваються з початку року, зазначив Порошенко.

Президент України Володимир Зеленський має персонально відповідати за провали економічної, міжнародної та безпекової політики, а не перекладати їх на призначений ним самим уряд, заявив п'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко.

"Якщо ви запитаєте громадян України, то почуєте відповідь: прем'єр-міністром у нас працює пан Зеленський. Хто у нас працює генеральним прокурором, Верховною Радою? Пан Зеленський. У залі сидять 250 Зеленських. Це велика влада, але це водночас велика відповідальність. І коли щось не виходить, то є політтехнологічний прийом для того, щоб спробувати, відправивши у відставку, перекласти відповідальність. Український народ мудрий і все розуміє. І щодо брехні, і щодо обіцянок, і щодо відповідальності за те, що зробити не вдалося. Наша політична сила не брала участі в призначенні цього уряду, й ми не братимемо участі в його відставці", - сказав Порошенко у вівторок у кулуарах парламенту.

Політик зазначив, що Зеленський і його команда не впоралися з жодною з криз, які відбуваються з початку року. 

Уряд призначив держсекретаря Мінекономіки

Також Порошенко наголосив, що жодні кандидатури на посаду прем'єр-міністра або міністрів народним депутатам досі не представлено.

"Мені невідомо про якісь кандидатури. Ніхто не знає, для чого, що обговорюватиметься і які кандидатури. Все робиться "під ковдрою". Звісно, про прозорість, про обговорення не йдеться. Чому? Тому що хоч кого ти до цієї колони притули, це все одно буде Зеленський. Я думаю, що це велика проблема, і це точно не спосіб для подолання викликів і загроз", - зазначив лідер "Європейської солідарності".

Порошенко також звернув увагу на те, що Зеленський своїми діями підриває міжнародну коаліцію підтримки України та послаблює відповідальність президента Росії Володимира Путіна за агресію проти України.