Данілов навідається в Нові Санжари

Автор
Данілов навідається в Нові Санжари

Секретар РНБО їде у відрядження у Полтавську область.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов їде у відрядження у Нові Санжари на Полтавщині, де сьогодні завершується обсервація евакуйованих з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Так, Данілов анонсував "відрядження у Нові Санжари", після повернення з якого сьогодні планує провести розширену нараду спільно з новопризначеним головою Мінветеранів Сергієм Бессарабом.

Додамо, у Нових Санжарах сьогодні, 5 березня, очікується й приїзд Президента України Володимира Зеленського.

Обсервація евакуйованих у медцентрі "Нові Санжари" завершиться сьогодні, 5 березня, опівдні.

Президент України їде на Полтавщину

Нагадаємо, 20 лютого літак із евакуйованими українцями з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань приземлився у Харкові.

Так, спецрейсом з Уханя до України прибули загалом 94 особи, з яких 22 особи — члени екіпажу і супроводжуючого медичного персоналу, а також 72 пасажири. Серед пасажирів, яких направили на обсервацію, 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю).

Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.