Разумков виступає за скасування години обговорення "різних питань"

Автор
Разумков виступає за скасування години обговорення "різних питань"

Разумков вважає за доцільне скасувати передбаченої регламентом ВР години обговорення "різних питань".

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає за доцільне скасувати передбачений регламентом розділ п'ятничного порядку денного "щодо різних питань" у тому форматі, в якому він є нині.

"Я гадаю, що кожну п'ятницю ми справді втрачаємо час замість того, щоб працювати. І тут я не можу не погодитися з колегою, тому справедлива пропозиція Руслана Олексійовича (перший віце-спікер, представник президента в парламенті Руслан Стефанчук) і скасувати "Різне". "Різне" у тому форматі, в якому воно є на сьогодні, лише забирає час - краще ми ухвалювали б закони. Гадаю, що в новій редакції регламенту це треба буде відобразити", - сказав Разумков перед закриттям пленарного засідання в п'ятницю.

Згідно з п. 3 ст. 25 регламенту роботи Верховної Ради, у п'ятницю з 13:00 до 14:00 відводиться час для виступів народних депутатів "щодо різних питань", під час якого народні депутати розглядають різні питання, які не розглядали в інші дні та час.

Шмигаль пообіцяв виплатити борги шахтарям 

Як повідомлялося, 10-13 березня депутати працюють у комітетах, комісіях і фракціях, 17-20 березня - у режимі пленарних засідань.