Голова Верховної Ради підписав закон про ринок землі

Автор
Голова Верховної Ради підписав закон про ринок землі

Тепер закон має підписати президент.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення (№ 2178-10).

Про це йдеться у картці закону на сайті парламенту. Зазначається, що сьогодні, 13 квітня, закон повернуто з підписом голови ВР і направлено на підпис президенту.

31 березня Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення" (№ 2178-10). Документ підтримали 259 народних депутатів. Закон про запуск ринку землі необхідно було ухвалити для отримання Україною кредиту від Міжнародного валютного фонду.

За словами президента Володимира Зеленського, влада домовились з керівництвом МВФ, що після ухвалення парламентом законів про банківське регулювання і про запуск ринку землі Україна впродовж близько 15 днів отримає від фонду перший транш - 1,75-2 млрд доларів.

В регіони лікарям надійшли додаткові гроші

Сьогодні, 13 квітня, Верховна Рада відкрила шлях до підписання закону про ринок землі головою парламенту і передачі документа на підпис президенту, відхиливши 13 проектів постанов, якими пропонувалося скасування рішення про ухвалення даного закону.