Спекотно, але не всюди: синоптик розповів, якою буде погода в Україні наприкінці першого тижня літа

Читать на русском
Автор
680
Погода в Україні Новина оновлена 07 червня 2024, 07:34
Погода в Україні. Фото Колаж "Телеграф"

На вихідних можливий показник +33 градусів

Перший літній тиждень завершиться спекотною погодою. Проте без опадів теж не обійдеться, синоптики прогнозують помірні дощі по всій території області.

"Телеграф", посилаючись на синоптика Ігора Кібальчича розповів, якою буде погода в Україні в останній день пʼятниці та на вихідних. За його словами, в деяких регіонах нашої країни можливі опади.

Погода в Україні 7 червня

У п'ятницю, 7 червня, в Україні переважно без опадів, лише вранці та вдень у західних областях місцями пройдуть грозові дощі. Вітер у західній частині змінних напрямків, 3 – 8 м/с, на решті країни північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі +11…+16 , вдень +22…+27, у південній половині місцями до +30 градусів тепла.

Погода в Україні 7 червня

Погода в Україні 8 червня

У суботу, 8 червня, у західних та місцями центральних регіонах очікуються короткочасні грозові дощі, у західній частині у другій половині дня місцями сильні зливи, град та шквали, 17 – 22 м/с. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Температура повітря вночі +12…+17, вдень +23…+28 градусів тепла.

Погода в Україні 8 червня

Погода в Україні 9 червня

У неділю, 9 червня, у західних та північних областях утримається нестійкий характер погоди з грозовими дощами. На решті території України переважно без опадів. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Температура повітря вночі +13…+18, вдень +25…+30, у південних та центральних областях +31…+33 градусів тепла.

Погода в Україні 9 червня

Раніше "Телеграф" писав, що треба посадити біля помідорів, аби вони дали великий урожай.