Києву прогнозують майже триденні опади: коли їх сила буде максимальною

Читать на русском
Автор
1014
Люди
Люди. Фото РБК-Украина

Парасольки в ці дні можна не викладати зі сумки

Тиждень розпочинається у Києві зі хмарної та мокрої погоди. Синоптики прогнозують, що дощі очікуються протягом найближчих трьох днів і їх максимальна сила буде у вівторок.

Найбільші вітри вируватимуть 10 та 11 червня, коли їх потужність сягне свіжих-сильних 8-10 м/с. Про це йдеться на сайті Meteofor.

Понеділок, 10 червня, розпочнеться зі похмурості та дощу. Опади протягом ранку знизять свою інтенсивність і протримаються до пізнього вечора. Вдень температура складатиме +27 °C, а вночі вона зафіксувалась близько 18 градусів тепла. У цю добу вітри коливатимуться від слабких 5 м/с до помірних 7 м/с.

Наступного дня, 11 червня, також прогнозуються опади та мінлива хмарність. Мокра погода буде зночі й до самого пізнього вечора, іноді супроводжуватиметься грозою. Повітря вдень прогріється до 27 градусів тепла, а вночі охолоне до +20 °C. Протягом ранку-обіду сила вітрів буде максимальною — свіжі-сильні 9-10 м/с.

У середині тижня, 12 червня, також передбачається мокра та похмура погода. Опадів у цей день не буде лише ввечері. Показники термометрів в обід покажуть 22 теплих градусів, а вночі опустяться до +19 °C. Найбільші пориви вітру очікуються вдень — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на Київщині помітили небуденне природне явище. Відео з ним було опубліковано в соцмережах.