Де чекати дощів та похолодання до +11 градусів: синоптики дали прогноз погоди на вихідні

Читать на русском
Автор
1017
Мама з донькою під дощем
Мама з донькою під дощем. Фото Freepik

На більшій частині країни можна буде погуляти лише під дощем

На переважній частині України встановилася дощова погода. У вихідні дощі та грози продовжаться, але з деяких регіонів опади відступлять.

За прогнозом Українського гідрометцентру, у п’ятницю, 14 червня, дощі з грозами пройдуть по всій країні, окрім Закарпаття, Сумської, Харківської, Запорізької, східних областей та Криму. Вдень повітря прогріється до 18-29 градусів (у Криму до +30).

Карта погоди на 14 червня

У суботу, 15 червня, без опадів буде у західній частині України та на Вінниччині, на решті території країни прогнозуються дощі, місцями з грозами. Вночі стовпчики термометрів покажуть +11 +21 градус, вдень синоптики обіцяють 20-28 градусів із позначкою "плюс". Найтепліше буде на Луганщині, а найнижчі температури очікуються у північних областях.

Карта погоди на 15 червня

Неділя, 16 червня, також буде дощовою для більшості регіонів України. Сухо буде у західних та Вінницькій областях та на Одещині. Вночі прогнозується від 11 (західні області) до 20 градусів вище за нуль, вдень повітря прогріється до +20 +27 градусів.

Карта погоди на 16 червня

Раніше "Телеграф" детально розповідав, яка погода та температура моря у вихідні буде в Одесі. Також ми писали, яка синоптична ситуація очікується у Києві.