Може збити з ніг: коли Києву прогнозують пориви міцного вітру

Читать на русском
Автор
525
Дівчина
Дівчина. Фото from-ua.com

Іноді йтимуть дрібні дощі

Столиця України продовжує грітись від промінців сонця, але іноді передбачається хмарність. Найближчими днями у місто завітає невеликий дощ та пориви сильного-міцного вітру.

Денна температура протягом цих днів не опуститься нижче +22 градусів, а вночі стовпчики термометрів можуть показати мінімальні +14 °C. Про це мовиться на сайті Meteofor.

У середу, 19 червня, прогнозується переважно сонячна погода, хоча вдень на небі плаватимуть хмари. Повітря вдень має прогрітись до +29 градусів, а вночі стовпчики термометрів зафіксувались біля +19 градусів. У другій половині доби варто готуватись до поривів максимальних вітрів — свіжі 8 м/с.

Наступного дня, 20 червня, відбудеться дрібний дощ та пориви сильного-міцного вітру, сила якого коливатиметься від 12 до 15 м/с. Опади та вітри мають протриматись лише вдень. Вдень температура складатиме +22 °C, а вночі вона виросте до +24 °C.

П'ятниця, 21 червня, принесе у місто невелике зниження температури вночі та мінливу хмарність у денний час. Показники термометрів в обід покажуть +25 градусів, а вночі опустяться до +14 °C. Протягом доби максимальна потужність вітрів прогнозується вдень – помірні 7 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, де та після чого не можна сіяти петрушку.