До +29, але дрібні опади та сильні вітри: коли у Києві очікується нестабільна погода

Читать на русском
Автор
620
Люди
Люди. Фото УНІАН

Парасольки знову знадобляться

Впродовж наступних двох днів у місті все ще іноді протримається хмарність та дощі, але вони будуть короткочасними. У денну годину температура може вирости до +29 градусів.

Як прогнозують синоптики зі сайту Meteofor, протягом понеділка-середи сила вітрів може коливатись від тихих 1 м/с до сильних 12 м/с. Найпотужніші пориви очікуються 20 червня.

Вівторок, 18 червня, принесе у місто переважно сонячну погоду. Повітря вдень має прогрітись до +28 градусів, а вночі стовпчики термометрів зафіксувались біля +18 градусів. У другій половині доби, а саме в денний час, варто готуватись до поривів максимальних вітрів — свіжі 8 м/с.

Середина тижня, 19 червня, передбачається також ясною та максимально теплою. Вдень температура складатиме +29 °C, а вночі вона зафіксується близько +19 °C. Максимальна сила вітру передбачається в денну годину — свіжі 8 м/с.

Наступного дня, 20 червня, знову очікується мінлива хмарність та вранці має пройти дрібний дощ. Показники термометрів в обід покажуть +24 градусів, а вночі опустяться до +21 °C. Протягом доби максимальна потужність вітрів прогнозується з ранку і до пізнього вечора – сильні 11-12 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, які 5 овочів треба обов'язково посадити у червні на городі.