Наближається сонячна погода: коли Києву прогнозують кінець затяжних опадів

Читать на русском
Автор
737
Місто
Місто. Фото ТиКиїв

Можна потроху вже забувати про парасольки

Нескінченні дощі та хмарність хоча і затримаються у столиці України у понеділок, але вже протягом двох наступних днів прогнозується сонячна та суха погода.

Згідно з даними сайту Meteofor, температура цими днями вдень не опуститься нижче +24 градусів. Вночі термометри коливатимуться від +17 до 19 градусів.

Протягом понеділка, 17 червня, очікується мінлива хмарність та дрібні дощі., які йтимуть у другій половині доби. Повітря вдень має прогрітись до +24 градусів, а вночі стовпчики термометрів зафіксувались біля +17 градусів. У другій половині доби варто готуватись до поривів максимальних вітрів — свіжі-сильні 8-10 м/с.

У вівторок, 18 червня, вітер прожене хмари з неба над містом. Вдень температура складатиме +28 °C, а вночі вона зафіксується близько +18 °C. Максимальна сила вітру передбачається в денну годину — свіжі 8 м/с.

Середина тижня, 19 червня, також не принесе у столицю дощі. Невелика хмарність передбачається лише вдень. Показники термометрів в обід покажуть +29 градусів, а вночі опустяться до +19 °C. Протягом доби максимальна потужність вітрів прогнозується у другій половині – свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода в Україні на початку робочого тижня. Синоптики прогнозують, що в деяких регіонах очікується сильна спека.