Карина, Олександра і не лише: імена, які приносять щастя після 40 років

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 липня 2024, 11:41

Тільки з віком ці жінки починають розуміти себе

Ім’я накладає відбиток на характер людини, наприклад Ольги, які святкують іменини 11 липня — рішучі та стійкі. А ось володарки деяких інших імен часто стають по-справжньому щасливими лише після 40 років.

Такі імена назвали експерти у сфері езотерики, пише Ukr.Media. Щасливими у зрілому віці стають носійки трьох імен.

Олександра

У юності Олександра слідує чіткому життєвому плану, часто нав’язаному батьками або створеному нею самої в ранньому віці. Вона прагне відмінного навчання, вступу до престижного вишу та успішної кар’єри. Проте, досягнувши цієї мети, Олександра часто відчуває внутрішню порожнечу. Вона боїться визнати, що це більше не відповідає її справжнім бажанням. Лише після 40 років вона зазвичай знаходить у собі сміливість змінити курс життя, що робить її по-справжньому щасливою.

Карина

Молодість Карини наповнена експериментами та пошуками себе. Вона часто змінює напрямок освіти, роботу та стосунки, намагаючись знайти своє покликання. Проте їй важко відрізнити власні бажання від впливу суспільних трендів. По-справжньому розуміти себе Карина починає, як правило, лише до 40 років. До цього віку вона набуває мудрості, усвідомлює, які заняття і люди приносять їй радість. Вона вчиться відпускати минуле та насолоджуватися теперішнім моментом.

Лоліта

Жінки з ім’ям Лоліта часто страждають від невпевненості у собі та безлічі комплексів. Замість того, щоб працювати над собою або звернутися за допомогою, Лоліта зазвичай приховує свої проблеми за маскою благополуччя. Довго вона витрачає сили на підтримку образа успішної жінки, залишаючись у глибоко нещасною. Лише у зрілому віці Лоліта часто розуміє, що витратила багато часу на видимість. Після цього вона вчиться приймати й цінувати себе такою, якою вона є та отримувати радість від життя.

Раніше "Телеграф" розповідав, які відтінки волосся підходять жінкам за 50%. Ці кольори мають омолоджуючий і коригуючий ефект.