Модні лайфхаки, як виглядати дорого при будь-якому бюджеті

Автор
Модні лайфхаки, як виглядати дорого при будь-якому бюджеті

Ми розповімо вам про ці хитрощі. Для того щоб виглядати на мільйон, необов'язково мати таку суму грошей.

Тренд нинішньої моди — природність і невимушеність. Якщо вміти правильно комбінувати одяг у поєднанні з укладанням та макіяжем, то можна домогтися модного і привабливого образу як для вечірнього, так і для повсякденного виходу, інформує Ukr.Media.

Один колір

Сучасна мода пропонує нам різні колірні рішення в гардеробі. Можна поєднувати різні відтінки, які можуть здаватися несумісними. Якщо ви не впевнені і боїтеся помилитися у виборі, то краще вибрати одяг в одній колірній гамі. Такий образ буде повноцінним, стильним і напевно підійде саме вам. Щоб зовнішній вигляд був не зовсім нудним можна комбінувати різні фактури тканин і матеріалу.

Правильна сумка

Аксесуари іноді можуть створити дійсно дуже модний і унікальний образ. Сумка — важлива деталь гардеробу кожної сучасної дівчини. Велика кількість занадто яскравих принтів і різноманітних форм можуть збити з пантелику, тому краще звернути увагу на сумку правильного геометричного виду.

І до речі, необов'язково мати велику кількість сумок, достатньо максимум трьох, які можна буде поєднувати з різними образами. Запам'ятайте, головне — якість!

Укладання

Укладання — завершальний штрих для кожного образу. Ви можете залишити все як є, але укладання здатне дуже сильно змінити жінку. Можна накрутити бігуді, випрямити або зробити грайливі кучері — фантазуйте в будь-якому ключі. Жінка з укладанням виглядає доглянутою і красивою. Навіть один і той ж одяг буде виглядати по-іншому, якщо ви правильно укладете волосся.

Природний макіяж

Незважаючи на тенденцію занадто яскраво вираженого макіяжу жінкам краще віддавати перевагу більш натуральному зовнішнього вигляду. Не потрібно бігти за тенденцією великих і нарощених вій, накачаних губ і уколів краси. Природна краса, яка оформлена в спокійний макіяж здатна творити чудеса. Ви зможете добитися омолоджуючого ефекту, який підкреслює переваги обличчя використовуючи тільки тональний крем, трохи рум'ян, хорошої туші і не надто яскравого блиску для губ.

Victoria’s Secret планує продати свій бренд

Бути красивою для багатьох здається дуже складним процесом. Насправді іноді можна використовувати звичайні речі, які здатні зробити вас стильною і привабливою жінкою. Головне пам'ятайте, природна краса з правильно вибраним гардеробом, а також доглянутий вигляд волосся — запорука ідеального образу для будь-якого часу.