Мода 90-х: 5 речей від Рейчел Грін, які повинні бути в гардеробі кожної (Фото)

Автор
1208
Мода 90-х: 5 речей від Рейчел Грін, які повинні бути в гардеробі кожної (Фото)

Серіал «Друзі» став головним символом молоді 90-х років. Мода на 90-ті знову повертається, тож наряди, які носили герої «Друзів», як ніколи, актуальні.

Приталена футболка з ненав'язливим малюнком

У яких тільки футболках з принтом не з'являлася перед глядачем Рейчел! Були і яскраві футболки з квітами, сердечками і милими написами, і менш помітні - наприклад, сірі або чорні з простим логотипом. Якщо хочете приміряти на себе культовий образ Рейчел, то зберіть волосся в пучок, надягніть футболку і вільні сині джинси із завищеною талією.

Джинсовий комбінезон

Якщо ви мрієте стати королевою моди 90-х, то вам точно знадобиться мішкуватий джинсовий комбінезон. Його носили абсолютно всі, і як ви думаєте, кого варто дякувати за це? Звичайно ж, Рейчел! Чим тільки не займалася героїня «Друзів» в цьому комбінезоні: спала, прибирала по дому і навіть ходила на роботу. Більш універсального наряду не варто й шукати.

Леопардові речі

Речі з леопардовим принтом довгий час вважалися поганим тоном, але тільки не зараз. А Рейчел Грін і зовсім носила леопардові речі, коли це ще не було модно. Раді вам повідомити, що мода на «анімалізм» знову повернулася. Тепер ви абсолютно спокійно можете ходити з принтом леопарда, тигра, зебри або навіть жирафа - це модно.

Короткий ворсистий светр

Короткий светр з ворсу - єдина річ у зимовому гардеробі, яка може врятувати будь-яку модницю в холоди. Цей ворсистий светр не тільки захистити від морозів, але і додасть елегантності. Саме Рейчел свого часу ввела моду на цю незамінну річ. Якщо ви з якихось причин все ще не є володаркою подібного светру, то бігом виправляйте цю помилку.

Яке наймодніше пальто 2020 року: ідеї для образів

Спідниця в клітинку

Клітинка, клітинка і ще раз клітинка! Саме з цим візерунком у більшості асоціюється образ Рейчел Грін. Глядачі з кожним сезоном спостерігали за розвитком любові Рейчел до речей в клітинку. Головною річчю в гардеробі героїні була спідниця в клітку. До слова, клітинка ніколи не виходила з моди. Так що придбання спідниць в клітинку і брюк - вдала інвестиція.