Манікюр 2020: найкращі ідеї матового нейл-арту (Фото)

Автор
4425
Манікюр 2020: найкращі ідеї матового нейл-арту (Фото)

Модний матовий манікюр - відмінна альтернатива блискучим глянсовим нігтям.

Виглядає він елегантно, вишукано і витончено, підкреслюючи доглянутість рук і надаючи нігтям оксамитовий ефект.

Красивий матовий манікюр можна зробити в салоні, а можна і самостійно.

Головне - ідеально вирівняти поверхню нігтьової пластини.

Чорний матовий манікюр гель-лаком сам по собі виглядає дуже гарно - навіть в монохромному виконанні. А вже тим більше - з дизайном.

Один з найкрасивіших - візерунок поверх матового покриття на 1-2 пальцях. Незвично виглядає і трендовий дизайн "negative space", і матовий манікюр з втіркой як акцент.

Червоні матові нігті виглядають не менш ефектно, ніж глянцевий варіант.

Особливо популярні поєднання червоного лаку з білими і сріблястими акцентами, стразами і комбінації з чорним і нюдовим відтінками лаку.

Дуже ефектно виглядає нюдовое покриття в матовою версії. Натуральні і бежеві відтінки прекрасно вписують в будь-який образ: і ділової, і вечірній, і повсякденний кежуал. У вечірньому варіанті нюдовий манікюр можна прикрасити блискучим декором або малюнком.

Рожеві відтінки особливо виграшно виглядають влітку і навесні.

Монохромне матове покриття в рожевих тонах виглядає делікатно і ніжно, з додаванням чорного - оригінально і трохи зухвало, з квітами - романтично.

Біле матове покриття в цьому сезоні - це не тільки монохром, а й основа для будь-яких дизайнерських рішень.

Білий матовий манікюр з малюнком, зі стразами, ефектом омбре і блискітками - майстри манікюру використовують у своїй роботі весь наявний арсенал!

З початком холодного сезону червоні відтінки все більше і більше йдуть в темні тони. Бордовий - один з найбільш трендових. Виглядає таке покриття стильно і аристократично.

Однотонне покриття підійде для повсякденного манікюру, з малюнками, стразами, наклейками і комбінацією з глітером - для святкового.

Відтінки синього кольору присутні в модному манікюр круглий рік: пастельні - навесні, яскраві - влітку, глибокі і насичені - взимку. Дуже красиво виглядає поєднання синього кольору з білим і з блискучим декором.

Колір морської хвилі - фаворит нинішнього сезону. Так що популярності цього матового манікюру дивуватися не варто.

Матовий манікюр можна зробити на нігтях будь-якої довжини.

Єдино, що вам доведеться врахувати - вибір кольору. Так, наприклад, чорний матовий манікюр на короткі нігті рекомендують робити без великого декору, а нюдовое покриття добре виглядає на довгих нігтях.

Матовий лак чудово виглядає і на квадратних, і на гострих, і мигдалеподібних нігтях, і на трендової "балерині" - так що можете сміливо робити матове покриття, яка б форма нігтів у вас не була.