У 2020 будуть модні блузи з елегантним бантом

Автор
У 2020 будуть модні блузи з елегантним бантом

Блузки з бантом: жіночний і романтичний образ.

Витончена жіночна дама в елегантній спідниці-олівець і шовковій блузі з бантом привертає загальну увагу. На роботі, у театрі або на вечері в ресторані вона справить фурор.

Купуючи такий предмет гардеробу, ви отримуєте додатковий аксесуар — бант. Його можна пов'язувати різним способом, а можна залишити двома стрічками. Він ідеально підходить струнким жінкам, які бажають підкреслити витонченість шиї.

А також це унікальна можливість виправити пропорції верхньої частини тіла, тому така блузка стане порятунком для жінок з фігурою «трикутник». А ось власницям «перевернутого трикутника» варто уважно підходити до вибору такого елемента гардеробу — інакше можна додати непотрібного об'єму.

Огляд суконь з British Awards 2020 (Фото)

Якщо у вас кремезна фігура, то вам також варто двічі подумати, перш ніж вибирати такий виріб. Ховаючи шию за бант, ви ризикуєте створити образ «без шиї».

Приділіть увагу підбору кольору — така блузка просто зобов'язана бути яскравою і поставити вас в центр уваги. Краще, якщо модель буде однотонною, тоді головну її прикрасу — бант — буде добре видно. Але ніхто не забороняє вибрати виріб з тканини з принтом.

З чим носити?

Ідеальним варіантом стане спідниця-олівець, що підкреслює жіночність фігури. Але будь-яка пряма спідниця також стане хорошим компаньйоном, особливо, якщо ми говоримо про гардероб для офісу. Костюмні або брюки без стрілок також складуть гідний дует.

Манікюр 2020: найкращі ідеї таємничого чорного нейл-арту (Фото)

Для особливо романтичних осіб прекрасним доповненням стане спідниця кльош або плісирована з тонких тканин. А для любительок змішання стилів вдалою комбінацією стане блузка з джинсами.

Поверх неї можна одягти жилет, піджак, в'язаний або трикотажний кардиган. Навіть джемпером можна доповнити образ, тільки в цьому випадку бант і манжети повинні виглядати з-під нього.

А ось від чого варто відмовитися, так це від брюк-галіфе — елемент гардеробу, який вийшов з моди, буде гротескно виглядати з романтичною блузкою, спотворюючи пропорції тіла.

Як носити?

Питання може здатися дивним, але всі ми володіємо різними фігурами і тому носити одну і ту ж річ можна по-різному. Якщо струнка дама може носити блузку заправленою за пояс спідниці або штанів, то жінкам з животом краще носити її навипуск.