Донька Сінді Кроуфорд стала зіркою глянцю (Фото)

Автор
Донька Сінді Кроуфорд стала зіркою глянцю (Фото)

Кайя Гербер стала зіркою глянцю та розповіла, що ніколи не хотіла бути моделлю

18-річна модель та донька знаменитої ікони фешн-індустрії Сінді Кроуфорд – Кайя Гербер – дала відверте інтерв’ю весняному випуску журналу i-D. Там вона не лише взяла участь у брутальній та відвертій фотосесії, а й поділилась, чому рідко дає інтерв’ю, як їй вдається справлятись у моделінгу та чому в дитинстві не сприймала роботу матері.

Автором світлин для глянцю став Willy Vanderperre, який показав юну Кайю у дещо інших та зухваліших амплуа, ніж усі звикли її бачити. У розмові з журналістом Джеремі О. Харрісом модель поділилась особистими подробиця життя, про яке рідко знають фанати.

Кайя зізналась, що не розуміла всього об’єму роботи, який виконує її мама Сінді, поки сама не стала моделлю.

"Я знала, чим займається моя мама, але я насправді не розуміла, що це робота. Коли твої батьки – лікарі або юристи, це – зовсім інше. У мене не було відчуття, що ця "Сінді Кроуфорд" – моя мама. Вона просто була мамою, яка займалася моделінгом. І тільки коли я сама почала працювати в фешн-індустрії, я усвідомила її внесок і вплив на цю сферу",– розповіла Кайя.

Сама ж модель, як виявилось, ніколи не хотіла йти стопами матері. Сінді Кроуфорд не змушувала її цього робити, але усі навколо почали зазначати, що Кайї вдалось би стати манекенницею.

"Я ніколи не хотіла бути моделлю. Коли я була маленькою, я ніколи не думала, що схожа на маму, і не уявляла, що зможу займатися цим. Моя мама ніколи не змушувала мене. Коли я почала дорослішати, люди стали говорити, що мені варто було б стати моделлю, але я скептично до цього ставилася. Складно ставати дорослою жінкою, проходити через всі ці зміни підліткового віку, на очах у всіх. Для цього потрібна велика впевненість",– щиросердно поділилась Гербер.

Відомо хто очолив італійський бренд Prada

Разом з цим вона не хотіла, щоб відоме ім’я матері затьмарило її професійні намагання та здобутки. Лише за 2 останні роки їй вдалось досягнути успіху на модних подіумах, відтак вона свідомо розуміє, що у 16-річному віці її не було що питати у розмовах з журналістами: "Мені не було чого сказати два роки тому. У мене не було досвіду за плечима. Мене запитували лише про те, як доглядаю за собою, і про поради, які я отримала від своєї мами з приводу того, як правильно позувати. Це так нудно". Саме тому дівчина і намагалась давати як можна рідше свої інтерв’ю.