Італійський стиль весни 2020

Автор
2492
Італійський стиль весни 2020

Все що одягають італійці апріорі стає модним і популярним. У стиль входять речі, що відрізняються строгістю, елегантністю і сексуальністю.

Італійський стиль - це синонім бездоганного смаку.

Предмети гардеробу можна поєднувати один з одним і носити їх на важливий захід або відправитися на зустріч з подружкою. У стилі повністю відсутня вульгарність, але присутній вічна класика. Навесні 2020 образ в цьому стилі буде безпрограшним і модним. 

Завдяки великій різноманітності тканин, дизайнерських деталей, формам і покрию речей їх можна одягати від випадку до випадку. Ви можете піти в елегантному пальто в супермаркет або одягнути витончене плаття на урочистий вечір. Деякі дами віддають перевагу тільки цим речам, створюючи базовий гардероб з класичного італійського стилю.

Головна особливість стилю - простий крій і чіткі лінії в одязі. Італійці не визнають занадто яскравих деталей, відмовляються від вигадливих нарядів, але бажають підкреслити свої достоїнства тіла.

Простота в гардеробі - ознака впевненою в собі жінки. Італійський стиль не має занадто акцентованих дизайнерських деталей, і в той же час викликає безперечну почуття стилю, вишуканості та багатства.

Кольори в італійському стилі переважно традиційні: чорні і білі. Також користуються популярністю одяг різних відтінків бежевого. Сірої палітрі також відведено місце в італійському стилі. Для більш урочистих подій можна вибрати сукню з легкого, струмливого матеріалу, з приглушеними відтінками.

Особливу пристрасть італійки відчувають до білих речей. Образ складається з білосніжного брючного костюма або спідниці буде завжди виглядати дорого і стильно.

В основі будь-якого лука італійського стилю на перше місце ставлять - комфорт. Сильно облягаючі речі рідкість в образі. Крім цього, тканина будь-якого виробу виконується з якісного і приємного на дотик матеріалу.

Часто дами використовують в повсякденному цибулі горошок. Дуже романтично виглядає блузка в білий горошок виконана з приємною тканини, яка переливається блиском на світлі. Найголовніше трохи приглушити яскравий відтінок, наприклад, білим піджаком або жакетом.

У цибулі даного стилю допускаються і різноманітні принти. Головне при поєднанні дотримуватися правилу: принт може бути присутнім тільки на одній речі, всі інші предмети гардероба бажано вибрати однотонного забарвлення. В тренді геометричні форми, клітина, смужка.

Італійський стиль - це завжди елегантний, вишуканий, сексуальний образ. Необов'язково купувати річ від відомих брендів, можна знайти предмет гардероба за нижчою ціною, але тільки за умови, що тканина буде якісною. Одяг завжди підкреслить ваші достоїнства і зробить з вас справжню модницю.

Трендовий манікюр 2020 з ніжними відтінками (Фото)