Одяг, який дешевить ваший образ (Фото)

Автор
966
Одяг, який дешевить ваший образ (Фото)

Підробки трапляються часом навіть в хороших магазинах, і висока ціна аж ніяк не є гарантією того, що річ фірмова.

Якщо орієнтуватися на певні правила, то досить просто визначити якість одягу. 

Як вибрати одяг

Ми розповімо вам, як придбати дійсно презентабельний, але недорогий одяг, і на що варто звернути увагу, щоб не бути обдуреними у виборі.

Матеріалв ваш образ буде виглядати дешево, якщо одяг зшита з неякісного або штучного матеріалу. Для створення дійсно шикарного способу купуйте одяг з натуральних тканин.

Склад тканини, з якої зроблена річ, це дуже важливий фактор. Трикотаж повинен поєднувати як натуральні волокна, так і синтетичні нитки, що запобігають деформацію вироби, а пуловер буде виглядати краще з присутністю в складі кашеміру.

Справжній шовк і непідробний атлас відсвічують злегка і не мають що викликає блиску, це характерно для дешевих матеріалів.

У хорошій джинсової тканини зобов'язаний бути високий відсоток бавовни. Зносостійкий кожзам повинен нагадувати натуральну шкіру і за структурою, і на дотик.

Пошиття

Неакуратно скроєний і зшитий одяг ніколи не буде виглядати елегантно. Якісне пошиття відрізняється рівним рядком, ретельно обробленими зрізами і петлями, гладко встроченними блискавками, рівно пришитими ґудзиками і кишенями.

Фурнітура

Сліпучий блиск золота здатний здешевити навіть гарний одяг. Відмовся від придбання речей з блискучою обробкою і прикрасами, віддай перевагу стриманість сірувато-рожевих, білих і злегка жовтуватих відтінків.

І ще один факт: на дійсно дорогих речах ти ніколи не побачиш велику фурнітуру, їх характерна риса - бездоганний крій.

Форма

Речі хорошої якості завжди добре і довго тримають ідеальну форму.

Вони не розтягуються і не перекошуються.

Мішкуваті моделі сумок негативно позначаються на стилі в цілому, а прямокутні сумочки виглядають дорого.

Кольорова гама

Занадто інтенсивні, неонові кольори часто говорять про те, що річ є дешевою. Знаючі собі ціну бренди випускають одяг глибоких, насичених відтінків - блакитного, бордового, смарагдового, пурпурного, вугільно-чорного і використовують всю палітру пастельних тонів.

Якісні предмети гардероба не завжди дороги за ціною, але здатні створити відмінне враження. Зверни свою пильну увагу на те, щоб будь-яка річ виглядала гідно.

Як правильно носити білу сорочку, щоб виглядати стильно

Як бачите, ознаки дешевизни можна розпізнати без праці. А дотримуючись кількох простих правил при виборі одягу, ви будете виглядати дорого і бездоганно.