Як носити скінні джинси

Автор
996
Як носити скінні джинси

Як носити вузькі брюки з пишними формами.

Власниці пишної фігури теж можуть хотіти носити обтягуючі речі. І, всупереч критичним думкам багатьох, це може виглядати дуже ефектно і красиво. Важливо тільки знати, як підкреслити плюси своїх форм і трохи підкоригувати деталі, які можуть виглядати неакуратно.

Отже, поговоримо про скінні для дівчат з великими об'ємами. Щоб подібні штани сиділи добре, потрібно враховувати кілька нюансів. По-перше, звернути увагу на принт. Найкраще, щоб він був нейтральним, або щоб його не було взагалі. Вертикальні смужки можуть невигідно підкреслити деякі вигини, а горизонтальні - візуально додати кілька сантиметрів. Те ж саме стосується строкатих малюнків.

Також, щоб візуально подовжити ноги, зробити фігуру більш витонченою, підкреслити талію і зробити її елегантніше, можна носити скінні з високою талією.

Дуже важливо стежити за формою і розташуванням кишень, якщо такі є. Як вірно підмітила одного разу Евеліна Хромченко, "джінси, як пластична операція, можуть або фантастично поліпшити фігуру, або зовсім її зіпсувати". І багато в чому ефект залежить саме від кишень. Якщо ви хочете виглядати стрункіше і більш підтягнуто, потрібно вибирати брюки з невеликими кишенями, які знаходяться на верхній частині області сідниць. Ну а низькі і широкі кишені, навпаки, візуально обтяжать стегна і зроблять образ більш грубим.

Колір. Багато хто чув, що чорний робить стрункіше. І це дійсно так. Але це не означає, що пишним красуням можна носити тільки чорні речі. Однотонні білі штани можуть виглядати дуже ефектно, наприклад, в поєднанні з заправленим вільним топом. Дуже добре виглядають також темно-сірі, бежеві, пастельні скінні. Також не варто боятися яскравих кольорів: червоного, помаранчевого, жовтого. А ось стразів, вишивки та інших подібних прикрас на брюках повним дівчатам краще уникати, щоб не робити образ занадто важким.

Не потрібно ховати об'єми під мішкуватим одягом, адже хто сказав, що красивою може бути тільки мініатюрна фігура? Будь-яке тіло може виглядати добре.

На Fashion Week у Нью-Йоркі презентували одяг української дизайнерки

Важливо тільки грамотно підкреслювати свої плюси, бути впевненими в собі і намагатися підтримувати себе в хорошій, здоровій формі.