Мода весни 2020 року

Автор

Ретельно слідкувавши за колекціями гуру модної індустрії, пропонуємо вам переглянути та обрати для себе речі, які будуть на піку саме цієї весни.

З приходом весни, кожна з нас намагається бути в тренді та одягатися відповідно до тих канонів, які започаткували провідні дизайнери під час показів на Тижнях моди.

Раніше ми знайомили вас з модними кольорами Pantone на 2020 рік, втім ще раз наголосимо на тому, що підкорять нас 12 відтінків. Найголовнішим кольором стане – класичний синій. Якщо ви любите поєднувати яскраві кольори, то до вашої уваги Інститут кольору пропонує залучити в образи червоний, жовтий, біскайський зелений, спокійний відтінок голубого, оранжевий, пастельний та інші.

Трендові кольори весна-літо 2020

Сорочки з бантами

Сорочка з бантом – це не лише красиво й мило виглядає, але й досить офіційно, тож зможе виручити вибір вашого вбрання на будь-який вихід: на роботу, в театр, на ділову зустріч. Такі сорочки добре поєднуються з класичними чорними штанами, спідницею-олівцем, та навіть шортами. Поєднати сорочку можна з чоботами-козаками та світлим жакетом в клітинку, зібравши волосся в елегантний хвіст.

Гавайський принт

Залучити літо в своє життя можна не лише поїхавши на відпочинок в теплі краї. Організувати відповідний настрій можна завдяки такому принту, як гавайський. Саме квіткових мотивів на усіх елементах гардеробу цього сезону буде більше, ніж достатньо. Модні експерти рекомендують поєднувати цей принт з однотонними речами, щоб підкреслити тропічні візерунки. Якщо ж ви любите виділятися – сміливо поєднуйте різні гавайські принти, що зробить ваш образ більш яскравішим.

Об'ємні рукави

Рукави в одязі можуть бути пишними, вільними або ж розкльошеними. Незалежно від форми чи довжини. Обирайте ті, які вам найбільше до вподоби. Такі рукави трішки незручні в постійному використанні, втім одягнувши їх на зустріч з друзями – ви точно будете виглядати по-особливому. Блузи з об’ємними рукавами із шовку чи бавовни рекомендуємо одягати не лише в окремих випадках. Ви сміливо можете одягнути такий елемент гардеробу в театр, чи навіть на роботу, поєднавши зі звичайними джинсами.

Прозорі тканини

Щоб урізноманітнити гардероб, дизайнери вирішили додати пікантності в образи, створивши одяг з прозорих тканин. Щоб не виглядати в таких речах некомфортно, fashion-експерти радять використовувати поверх прозорих блузок жакети.

Еко-шкіра

Еко-шкіра ще з минулих сезонів завоювала широку популярність навіть у тих представниць, які вважали шкіру елементом прояву бунтарських сплесків. Тепер шкіряні речі можна знайти в будь-яких варіаціях: тренчі, сорочки, штани, костюми, сумки, спідниці і т.д. Цієї весни шкіри забагато не буде. Стильно виглядатимуть повноцінні комплекти одягу повністю зі шкіри. Додасть виразності та контрасту образу – поєднання жіночної блузи зі шкіряними штанами чи спідницею.

Мода: нова колірна гамма 2020

Штанні костюми

Штанний костюм для кожної з нас – не новинка. З кожним роком ця річ гардеробу набирає щоразу більших та ширших обертів. Основним меседжем щодо вибору одягу у 2020 році є зручність та комфорт, а штанний костюм цьому ідеально сприяє. Такий костюм стане ідеальним образом на роботу, на прогулянку з друзями, на похід в театр чи навіть на концерт.