15 трендових фарбувань волосся

Автор
3373
15 трендових фарбувань волосся

У народі кажуть, якщо жінка хочеш у своєму житті щось поміняти, вона починає експериментувати із зачіскою. Частка правди в цьому твердженні є.

Коли замучила депресія або занепадницькі настрої, варто змінити колір волосся ну або, на худий кінець, злегка освіжити відтінок.

Ми зібрали 15 трендових фарбувань для тих, чия душа прагне змін. 

1. Сплешлайтс

2. Омбре

3. Балаяж

4. Пікселі

5. Dim-out

Світловолосим дівчатам, які втомилися від одноманітності, варто звернути увагу на техніку Dim-out. Її суть полягає в грамотному фарбуванні коренів і частковому затемненні пасом. Такі маніпуляції дозволять оновити зачіску, додати волоссю об'єму і змусити по-новому заграти звичний відтінок.

6. Контуринг

Напевно, немає дівчини, яка не знає про контурінге особи, за допомогою якого можна підкреслити і скорегувати деякі деталі своєї зовнішності. Однак, мало хто знає про існування техніки контурінга волосся, яка також, як і грамотний макіяж, здатна підкреслити овал обличчя і акцентувати увагу на його перевагах. Як і у випадку з макіяжем, тут використовуються світлі і темні відтінки. Чергування і розташування темних і світлих прядок по відношенню до особи допомагають наблизити його до ідеалу, освіжити зовнішній вигляд і підкреслити свої достоїнства.

7. Ультрафіолет

Модний в цьому сезоні фіолетовий колір не обійшов стороною і сферу зачісок. Пасма, тоновані в один з величезної кількості відтінків фіолетового, привнесуть в образ нотки сміливості, зухвалості і загадковості. Дівчина, чиє волосся пофарбовані у фіолетовий відтінок, ніколи не загубиться в натовпі і завжди буде знаходитися в центрі уваги.

8. Вишневі відтінки

Ще один популярний відтінок сезону - вишневий. На темному волоссі він виглядає розкішно і багатогранно, змушуючи надати волоссю блиску і грати на сонці. Світле волосся, пофарбовані приглушений вишневий відтінок виглядають дуже ніжно, романтично і неординарно.

9. Мідні відтінки

10. Арктичний блонд

Холодний блонд з легким сріблястим подтоном ніколи не вийде з моди. Найкраще такий відтінок підійде дівчатам нордичного типу зі світлою шкірою, блакитними або сірими очима, але може дуже цікаво виглядати на смаглявих красунь зі східним типом зовнішності. Плануючи, пофарбувати свої пасма в холодний блонд, варто ретельно підійти до вибору майстра, інакше є ризик придбати жовтувату перепалену мочалку.

11. Тигрове око

Різновид балаяж, що отримала назву «Тигровий очей» - одна з найефектніших і популярних технік 2018 року. Медові, карамельні або бурштинові прядки на темному волоссі допоможуть освіжити зачіску і створити ефект структурованих пасом.

12. Полуничний блонд

Теплий відтінок блонда з слабовираженним полуничним подтоном виглядає дуже свіжо і оригінально. Такий відтінок підходить майже всім, допомагає освіжити обличчя, пом'якшити занадто сувору зовнішність і навіть трохи помолодшати.

13. Кольорове омбре

14. Приховані прядки

Хочете змінити зачіску, але не наважуєтеся на повноцінне фарбування? Спробуйте пофарбувати тільки нижні пасма або тонуйте кінчики волосся. Незважаючи на невелику область фарбування, кілька яскравих пасом допоможуть здорово освіжити зачіску.

15. Колорування світлого волосся

Завдяки різним тонуючим засобам власниці білого волосся можуть дозволити собі міняти імідж хоч кожен день. Приглушені лілові, рожеві і блакитні відтінки допоможуть підкреслити яскраву індивідуальність своєї власниці, не зашкодивши її крихким волоссю.

Як за допомогою стрижки оживити ваше волосся