Модні кросівки 2020: з чим носити (Фото)

Автор
6667
Модні кросівки 2020: з чим носити (Фото)

Головний тренд 2020 року - це зручне взуття, в якому ти відчуваєш себе комфортно. Тому оптимальними моделями для жінок є стильні шкіряні кросівки.

Модні кросівки в 2020 году є одним з базових елементів жіночого гардеробу. Тепер модниці успішно впроваджують їх в ділові, і навіть вечірні луки. Так давайте і ми дізнаємося, про найцікавіші нові віяння в прийдешньому сезоні.

Жіночі кросівки яскравих кольорів 2020

Кросівки жовтого, зеленого, червоного, блакитного кольорів в буквальному сенсі слова наповнили подіуми під час показів одягу сезону весна-літо 2020 на Нью-Йорку, Мілані та Парижі.

Кораловий, помаранчевий, теплий неоновий, червоний, насичений жовтий з білою обробкою, пронизливо рожевий - чим яскравіші Ваші кросівки, тим більше Ви в тренді.

Жіночі кросівки білого кольору 2020

Сьогодні кросівки білого кольору можна сміливо зарахувати до класики: вони є якщо не у кожної модниці, то як мінімум у кожної другої. Одягайте їх заради своїх щоденних прогулянок, або на вихід, і будьте впевнені - ви в тренді. Більш того, за прогнозами мода на білі кросівки в найближчі роки так і залишаться на піку.

Модні кросівки з принтами для весни і літа 2020

Найпопулярніші принти - анімалістичні, абстрактний і квітковий, а також принт, виконаний в стилістиці бренду. Невелика деталь тваринного світу - це особливий шик в вашому стилі. Анімалістичні малюнок прекрасно поєднується зі спокійними однотонними речами, але для більш сміливого виходу додайте цей же принт і в одяг .

Жіночі кросівки на товстій підошві або платформі

Не можна описувати тренди сезону, не згадавши цю безпрограшну модель. Звичайно, взуття на високій підошві знаходиться на піку популярності вже не один рік, але через практичністьі і вміння поєднуватися з багатьма різноспрямованими образами модниці поки не готові від неї відмовитися. Вважається, що кросівки з високою підошвою ідеальні для міста, адже пересуватися в них дуже легко і зручно. Однак для занять в спортзалі вони категорично не годяться.Просто ідеальний варіант взуття, особливо для тих, хто хотів би здаватися вище. Кросівки на товстій підошві значно комфортніше, ніж взуття на підборах. А толерантна і вільна актуальна мода дозволяє вписувати їх в ансамблі з сукнями, строгими спідницями і діловими костюмами.

Жіночі кросівки-шкарпетки 2020

Такі кросівки такі ж зручні, як шкарпетки, але при цьому образ виходить в рази ефектніше).

Абсолютна новинка сезону, яка миттєво підкорила серця любителів спортивного взуття. Виглядає ця модель, незважаючи на свою навмисну простоту, дуже епатажно. І все завдяки неординарному підходу, який проявили дизайнери взуття. Не можна не відзначити і зручність таких кросівок, адже в них цілком можна займатися бігом, силовими тренуваннями, або ходити по магазинам, не відчуваючи дискомфорту. Відмінна риса цих кросів масивний низ і еластичний матерчатий верх, який обтягує щиколотку, немов носок.

Модні жіночі кросівки зі стразами, паєтками або шипами для сезону весна-літо 2020

Хочете виділитися з натовпу або привнести в своє життя яскравості? Тоді кроси з блиском точно ваш варіант. Стрази, паєтки, блискучий розсип - все це притягує погляд. А відтінки можуть бути найрізноманітнішими від сріблястих і золотих, до фіолетових і смарагдових. Ланцюжки, пряжки, липучки, стікери, заклепки - перераховувати можна нескінченно. Тут все обмежується фантазією взуттєвого дизайнера і ваших особистих переваг.

З чим носити кросівки,приклади модних образів

З сучасними моделями кросівок досить легко створити будь-який модний образ. Так давайте ж дізнаємося, з чим їх можна носити?

З пальто. Сміливо віддавайте перевагу цьому поєднанню. Але головне тут правильно підібрати модель верхнього одягу. Пам'ятайте, пальто повинно бути прямого або злегка приталеного крою, довжини по коліно або вище. А ось зайвих елементів декору краще уникати.

Спідниця. Поєднувати кросівки зі спідницею не тільки можна, а й треба. Не бійтеся експериментувати, особливо з моделями міні та міді довжини. Те ж можна сказати і про сукні.

Сукні. При складанні образу найголовніше - не перенаситити його. Тобто, якщо ви хочете надіти кросівки з сукнею, то яскравим повинно бути або плаття, або кросівки. Другий елемент - нейтральний. Інакше, є шанс стати подобою світлофора .

Не відходячи далеко від теми суконь, варто зауважити, що варіант однотонного поєднання сукні та кросівок виглядає дуже стильно. Такий образ може бути як дуже ніжним, так і зухвалим і зухвалим .

Будуть у моді спідниці з принтом (Фото)

Брючний костюм. Тандем діловий костюм + кросівки сьогодні дуже популярний, правда поки тільки на Заході і в Європі. Наші модниці ще не настільки демократичні. І все-таки тенденція є, і вона стрімко розвивається. Так що готуйтеся зовсім скоро освоювати новий стильний лук.