Спортивний бренд Puma потрапив у скандал (Фото)

Автор
1108
Спортивний бренд Puma потрапив у скандал (Фото)

Німецький бренд одразу ж звинуватили в нацизмі.

У нових кросівках Puma раптом розгледіли портрет Адольфа Гітлера. А саме його чубок і фірмові вуса. Компанію тут же звинуватили в нацизмі, але, схоже поспішили з висновками. Давайте-но придивимося. Хіба це не Микола Гоголь? Ні-ні, стривайте! Та це ж Амаяк Арутюнович Акопян!

Ну якщо серйозно, то при перегляді моделі Storm Adrenaline зверху вниз, користувачам мережі дійсно привидівся Адольф Гітлер. Чорні лінії на верхній стороні кожної з напівпар сприйняли за косий чубок та короткі вуса.

Німецький бренд одразу ж звинуватили в нацизмі. Звичайно ж, згадали і той факт, що засновник торгової марки Рудольф Дасслер і його брат Адольф підтримали свого часу нацистський режим. Націонал-соціалісти старанно вкладалися в спорт, і їх прихильники потребували великих партіях відповідної взуття. Так брати Дасслери стали однією з найбагатших сімей Німеччини.

Суперфуд кіноа - крупа, яку ви захочете спробувати знову

Представники бренду галас у мережі не коментують. Проте тему охоче підхопили блогери, любителі жартів та мемів. На кросівках "бачать" Миколу Гоголя, Едгара По, Чарлі Чапліна та інших.