Ви повинні це мати у своєму гардеробі!

Автор
746
Ви повинні це мати у своєму гардеробі!

Musthave,речі, які допоможуть виглядати ефектно і оригінально кожен день

Не обов'язково скуповувати весь магазин одягу, досить придбати базові елементи, які можна поєднувати один з одним і доповнювати будь-якими аксесуарами.

Мрія кожної дівчини - мати величезний гардероб зі всілякими речами, аксесуарами і взуттям, щоб з легкістю підбирати собі вбрання на кожен день. Для забезпечених людей це можливо, але, якщо у вас є й інші витрати, крім власних речей, тоді рекомендуємо продумати кожен елемент одягу, інформує Ukr.Media.

10 речей, які необхідні кожній дівчині:

Чорне плаття

«Маленьке чорне плаття повинно бути в гардеробі кожної жінки». Цьому золотому правилу Коко Шанель слідують вже кілька десятків років. Переконайтеся, що сукня сидить на вас ідеально, тоді в ній можна відправитися в офіс, а звідти і на побачення. Цей елемент гардеробу поєднує в собі строгість і елегантність. Надягніть на нього піджак, і ви - сувора бізнес - леді, додайте яскравий шарф - і ви елегантна романтична натура.

Класичні чорні штани

Чорні брюки класичного стилю відмінно поєднуються з будь кофтою, сорочкою або футболкою. Приємним бонусом стане те, що вони ще і роблять стрункішими стегна.

Біла сорочка

Універсальна річ, яка відмінно поєднується з спідницею-олівецем, чорними брюками і піджаком. Одягайте її, коли хочете справити враження на свого начальника або симпатичного колегу. Біла сорочка створює строгий і свіжий образ.

Шарфи та хустки

У вас обов'язково повинен бути набір з шарфів, хусток і палантинів. Вибирайте яскраві кольори, які можна поєднувати з вашим одягом. Використовуйте нову хустку і кожен день ви будете виглядати по-новому.

Сині джинси

Ця незамінна річ напевно вже у вас є. Джинси можна носити з підборами, кедами, ляпанцями... Особливо стильно джинси виглядають з білою футболкою.

Шкіряна куртка

На цю річ треба витратитися. Купуйте куртку з хорошої якісної шкіри, і вона прослужить вірою і правдою не один сезон. Куртку можна носити теплою осінню з футболкою і з настанням холодів - під теплий светр і джинси.

Джинсова куртка

Як і джинси, куртка універсальна і поєднується абсолютно з усім одягом. Восени можна придбати утеплену куртку з хутром. У цьому сезоні в моді джинсові парки на холодну погоду. А для теплого часу року придбайте звичайну джинсовку.

Секрети ефектного образу на весну 2020

Це базові універсальні елементи, які можна носити абсолютно з усіма речами. Взувайте підбори і вирушайте на побачення або на презентацію. Переодягайте зручні черевики і веселіться з друзями. Головне, щоб речі добре на вас сиділи.