Емілія Кларк зачарувала мережу фотосесією для Harper’s Bazaar

Автор
691
Емілія Кларк зачарувала мережу фотосесією для Harper’s Bazaar

Знаменита британська акторка, зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк з’явилася на обкладинці мексиканського глянцю Harper’s Bazaar.

Мережею вже встигли розлетітися кадри з фотосесії, на яких шанувальники навіть помітили надмірну худобу акторки.

Мексиканська редакція глянцю Harper’s Bazaar представила зведений номер за червень та липень із 33-річною Емілією Кларк. На кадрах акторка позувала у  вбранні відомого італійського бренду Dolce & Gabbana. Британська актриса 3 роки тому стала обличчям іменитої марки, тож приміряла жіночі, елегантні та класичні образи.

Емілія Кларк з'явилася на обкладинці глянцю Harper’s Bazaar

На обкладинці глянцю акторка постала в жовтій сукні. Візажисти зробили акцент на червоних губах та легкому макіяжі. Образ довершили локони на волоссі.

На інших кадрах акторка з’явилася в приталеній чорній сукні з вирізом на довгий рукав, рекламуючи парфуми Dolce & Gabbana.

На одному зі знімків Кларк позувала в напівпрозорій сукні, яка неабияк підкреслила її худорляве тіло.

Чим Емілія Кларк зараз займається

Відомо, що в кінозірки зараз є багато проєктів, серед них – фільм жахів «Інструкція по вбивству», в якому дівчина зіграла головну роль. Очевидно, що акторка хоче трохи поекспериментувати зі жанрами, адже це перший її досвід в жанрі хоррору. Втім від початку пандемії Емілія Клар припинила будь-які репетиції та проводить карантин вдома та зайнялася благодійністю.

Відомо, що на одному з аукціонів, акторка продала за 300 тисяч доларів можливість повечеряти з нею в ресторані. Отримані кошти вона відправила на підтримку пацієнтів з черепно-мозковими травмами.