Андре Тан опублікував варіанти, як носити одяг з тропічним принтом

Автор
1229
Андре Тан опублікував варіанти, як носити одяг з тропічним принтом

Чимало красунь мають у своєму гардеробі речі з найактуальнішим принтом сезону весна-літо 2020 – тропічним. Український дизайнер Андре Тан показав красиві поєднання таких речей у різних образах, які можна одягнути на роботу в офіс або ж на прогулянку з подругами. Модельєр поділився корисним дописом на особистій сторінці в інстаграмі.

 Він зазначив, що носити одяг із пальмовими листками доцільно усюди, проте слід правильно та гармонійно компонувати його з іншими елементами гардеробу.

Андре Тан наголосив на тому, що тропічний принт – це чудова можливість створити яскравий образ, який точно запам'ятається оточуючим.

Приклади образів з тропічним принтом від Андре Тана Яскравим літнім аутфітом для офісної роботи є поєднання білої сорочки і тропічної спідниці. Такий look допоможе вам вирізнятися серед колег та виглядати неперевершено, а головне – стильно.

Андре Тан запропонував чудовий варіант образу для романтичного побачення. Модельєр пропонує одягнути спідницю з тропічним принтом у поєднанні із яскравим топом та взуттям на підборах. Образ для романтичного побачення

Наомі Кемпбелл у ніжній фотосесії для обкладинки глянцю Vogue

Не варто забувати і протропічний total look. Таке вбрання пасуватиме для сонячного літнього дня. У ньому можна відправитися будь-куди.