Заради примирення з сином Бред Пітт не прийшов на церемонію BAFTA

Автор
Заради примирення з сином Бред Пітт не прийшов на церемонію BAFTA

Голлівудський актор Бред Пітт проігнорував запрошення на церемонію британської премії BAFTA, оскільки мав змогу налагодити стосунки зі своїм сином Меддоксом.

Підліток приїхав додому з Південної Кореї, тому у його батька з'явилась нагода зустрітись з ним.

Як повідомляє The Daily Mail, днями 18-річний Меддокс приїхав до маєтку своєї зіркової мами Анджеліни Джолі. Хлопець навчається у Південній Кореї та вкрай рідко проводить час у США. Тому, за словами інсайдерів, Бред Пітт не міг втратити цей шанс, щоб налагодити спілкування із всиновленим підлітком. Актор терміново скасував свою участь на церемонію BAFTA у Лондоні, знаючи, що йому вручатимуть нагороду. Статуетку замість Бреда Пітта отримала його колега по фільму "Одного разу в Голлівуді" Марго Роббі.

"Меддокс дав Бреду можливість поговорити, і він все кинув. Бути батьком – найважливіша справа для нього в житті, і він зробить все, щоб налагодити стосунки з сином",– розповів інсайдер.

Спілкування Бреда Пітта і Меддокса погіршилось у 2016 році. Тоді актор мав гучний скандал зі своєю дружиною Анджеліною Джолі на борту приватного літака. Меддокс заступився за зіркову маму, яка згодом стверджувала, що у запалі Пітт навіть вдарив підлітка. Однак це звинувачення спростували. І навіть після офіційного розлучення батьків Меддокс не захотів продовжувати спілкування з Бредом Піттом та ігнорував його запрошення для бесіди.

Що подарувати хлопцю на день святого Валентина

Шестеро дітей Бреда Пітта і Анджеліни Джолі, троє з яких є біологічними, живуть у Лос-Анджелесі в будинку матері. Після судової тяганини актор все ж виборов можливість спілкуватись з ними, тому також часто проводить час із нащадками. Однак залюбки йдуть на контакт тільки біологічні діти актора – 11-річні Вів'єн і Нокс та 13-річна Шайло. Інсайдери запевняють, що Анджеліна Джолі роками налаштовувала нащадків проти Бреда Пітта, тому й не дивно, що діти не хочуть спілкування з батьком.